Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, η οποία έκρινε δικαιολογημένη την απουσία του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ από τον αγώνα με τον ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ, στην  Κάλυμνο,  το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να κάνει γνωστά τα παρακάτω σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Δωδεκανήσου.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η ομάδα μας, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Άκη Δελαπόρτα, το γενικό αρχηγό Θανάση Σύρμα και το γνωστό δικηγόρο Μανώλη Βλάχο,  προσκόμισε στην Επιτροπή όλα τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την απουσία του από τον αγώνα με τον ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ.
Θεωρούμε ότι η μάχη που δόθηκε χθες και το αποτέλεσμα αυτής,  είναι μια «νίκη» όχι μόνο του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, αλλά και όλων των ομάδων του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου,  που λόγω των συγκοινωνιών,  αντιμετωπίζουν συχνά το ίδιο πρόβλημα με την ομάδα μας.
Η πάγια τακτική του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ είναι,  τα παιχνίδια να κερδίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και όχι στις δικαστικές αίθουσες και στα γραφεία της ΕΠΣΔ. Αυτό η ομάδα μας το έχει αποδείξει σε όλους τα τελευταία χρόνια,τόσο με την πορεία της όσο και με τις κατακτήσεις της.
Ο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ την πιστή τήρηση του ΚΑΠ και της προκήρυξης του πρωταθλήματος από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους άμεσα ή έμμεσα «ενδιαφερόμενους» ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή οπότε ας αρκεστούμε στο ποδόσφαιρο εντός. …του αγωνιστικού χώρου.
Απαίτησή μας είναι,  οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου,  να εισέλθουν στα playoff βάσει της βαθμολογικής θέσης τους,  που κατέκτησαν με τους αγώνες τους στην κανονική περίοδο.  Αυτή άλλωστε θα είναι και η ανταμοιβή των κόπων όλης της χρονιάς για το σύνολο των ποδοσφαιριστών.
Ας αναδειχθεί πρωταθλητής η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους,  ούτως ώστε όλη η Δωδεκάνησος να νιώθει περήφανη για την ομάδα που την εκπροσωπήσει στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το δικηγόρο,  κύριο Μανώλη Βλάχο,  γιατί στο πρόσωπό του βρήκε όχι μόνο έναν εξαίρετο Νομικό αλλά και ένα λάτρη και υπερασπιστή του ποδοσφαίρου.
Για το ΔΣ του
Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
Αντώνιος Ε. Γούσιος
Υπεύθυνος Τύπου