Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασκληπιείου, για το φετινό καλοκαίρι, προγραμματίζει φεστιβάλ στο Κιοτάρι για να προσφέρει μουσική ψυχαγωγία και όχι μόνο στον κόσμο της περιοχής.

Η κεντρική εκδήλωση είναι στις 8 Αυγούστου με τις συναυλίες των Μπάμπη Στόκα και Γεωργία Νταγάκη. Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν ξεχωριστά και μαζί το στίγμα τους στο αγαπημένο τους κοινό.

Ο Μπάμπης Στόκας με την αισθαντική ερμηνεία του, θα ταξιδέψει μουσικά μικρούς και μεγάλους από το χθες στο σήμερα, συνδυάζοντας τις ηλεκτρικές μπαλάντες και τα αυθεντικά λαϊκά ακούσματα.

Η Γεωργία Νταγάκη, μοιράζοντας πλέον το χρόνο της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα δώσει το δικό της στίγμα από την παραδοσιακή μουσική έως τη rock, με την λύρα της και την εκρηκτική της παρουσία στη σκηνή.

Η ομάδα του μορφωτικού & εξωραϊστικού συλλόγου Ασκληπιείου, σχεδιάζει τις λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις που θα συνδυάσουν το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα με την ποιότητα και τις καλλιτεχνικές επιλογές ώστε να ικανοποιήσει απόλυτα το κοινό που θα τις παρακολουθήσει κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.