Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη έκθεση κοστουμιών από τις ταινίες της  Αλίκης Βουγιουκλάκη. Θα εκτεθούν πάνω από 30  κουστούμια μεταξύ αυτών και αυτά που φόρεσε στην ταινία “το δόλωμα” που γυρίστηκε στις πηγές Καλλιθέας.Η έκθεση θα πλαισιώνεται και από προσωπικά αντικείμενα της αείμνηστης σταρ, δηλαδή στην ουσία θα εκτίθεται και το καμαρίνι της, ενώ θα προβάλλεται ένα βίντεο με τις ταινίες της. Θα φιλοξενηθεί στο χώρο των Πηγών της Καλλιθέας, γύρω από την μεγάλη Ροτόντα.

Η έκθεση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία  της ΔΕΡΜΑΕ και με την αρωγή του Δήμου Ρόδου.

Η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό από το  Σάββατο 20 Ιουνίου το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Θα είναι ανοιχτή από τις 9 το πρωί μέχρι τις οχτώ το βράδυ.

Τα κοστούμια της Αλίκης εκτέθηκαν για πρώτη φόρα στον πολυχώρο  Αθηναϊδα στην Αθήνα, το 2013 στην Λάρισα και τώρα στην Ρόδο. Όπως συνέβη και στις προηγούμενες εκθέσεις έτσι και εδώ αναμένεται ότι η έκθεση θα  συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και  πλήθος κόσμου, μικρούς και μεγάλους φίλους της πολυαγαπημένης εθνικής μας σταρ.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκης κύριος Γιάννη Παπαμιχαήλ και οι συνεργάτες του βρίσκεται στη Ρόδο από τις αρχές Ιουνίου για την προετοιμασία της έκθεσης.

Όπως επεσήμανε ο  Πρόεδρος της «ΔΕΡΜΑΕ»  κ. Γιάννης Κούρτης,η έκθεση αυτή είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε το μνημείο των πηγών της Καλλιθέας και τις δυνατότητες του να φιλοξενήσει πολλές και διαφορετικές  εκδηλώσεις. Η έκθεση των κοστουμιών της  αγαπημένης σταρ, αναμένεται να  προσελκύσει το ενδιαφέρον του  κοινού και των ΜΜΕ και θα είναι σημαντική προβολή για την Καλλιθέα.