Αρχική Διάφορα Συμμετοχή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην έκθεση “GRECKA PANORAMA I CYPR”

Συμμετοχή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην έκθεση “GRECKA PANORAMA I CYPR”

0
Συμμετοχή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην έκθεση “GRECKA PANORAMA I CYPR”

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) επιβεβαίωσε τη συνεργασία του για την έκθεση Grecka Panorama i Cypr 2015 στη Βαρσοβία που θα πραγματοποιηθεί στις 11- 13 Δεκεμβρίου 2015. Το περίπτερο του ΚΟΤ θα  πλαισιώνουν οι δύο ΕΤΑΠ οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον:  ΕΤΑΠ Αμμοχώστου  και ΕΤΑΠ Πάφου.

Η έκθεση Grecka Panorama I Cypr είναι η πρώτη που θα διοργανωθεί στην Πολωνία, αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση του τουριστικού κλάδου, προορισμών και υπηρεσιών για την προσέλκυση και αύξηση Πολωνών επισκεπτών.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”, και υποστηρίζεται με περίπτερα από τους μεγαλύτερους tour operators που φέρνουν τουρισμό στις δύο χώρες: GRECOS,  RAINBOW TOURS,  TUI, NECKERMANN, ITAKA και MOUZENIDIS Travel.

Η διοργάνωση της Πολωνίας ακολουθεί το ίδιο επιτυχημένο μοντέλο της Σουηδικής έκθεσης Grekland Panorama Med Cypern η οποία για το 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Φεβρουαρίου 2016, Ericsson Globe Stockholm. Διοργανωτής η εταιρία North Events.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@north-e.com, www.panoramagreece.com. Αποκλειστικός Συνεργάτης στα Δωδεκάνησα: Praxis Plus, info@praxisplus.gr