Έπειτα από όλες τις εξελίξεις τις οποίες και βιώνουμε καθημερινά ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, πολιτικές και οικονομικές, παρατηρούμε ένα τεράστιο φόβο και ένα μεγαλύτερο θυμό έναντι των δανειστών, των πολιτικών, των πλουσίων, των φτωχών, και γενικότερα για όλους όσοι πιστεύουμε ότι μας έχουν φέρει σε αυτή τη δεινή κατάσταση. Αυτό σιγά – σιγά οξύνεται και εξαπλώνεται και ο κόσμος χάνει τη ψυχραιμία του και βγαίνει εκτός εαυτού.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας πάντα ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ σε θεματα κοινωνικα, πραγματοποιει σεμιναριο με θέμα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥ. Εισηγητης του σεμιναριου ειναι ο ιδρυτης της ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ DAS STREETFIGHTING και συμβουλος ψυχικης υγειας, αποφοιτος πανεπιστημιου Αμερικης, κος ΛΑΙΜΟΔΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Το σεμιναριο λαμβανει χωρα 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 και ωρα 17:00-21:00, στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PLAZA και απευθυνεται στο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, αλλα στο καθενα, ειναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ. Η επομενη μερα 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 περιλαμβανει ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ και ειναι πρακτικο κομματι, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. απο ωρες 17:00-20:30.

Η συμμετοχη για την 1 μερα ειναι 15 ευρω και για τις 2 ημερες 20 ευρω.