Ο σύλλογος «Μεσαιωνικό Ρόδο» επιθυμεί να ευχαριστήσει για την οργάνωση του 9ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ τους φορείς: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού και τον ΔΟΠΑΡ – Ρόδος, Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021, καθώς και όλους τους χορηγούς που συνέδραμαν, κυρίως με την παροχή διευκολύνσεων ή υλικοτεχνικής στήριξης, στην υλοποίηση του:

Την Οινοθήκη ΕΜΕΡΥ, το Super Market ΠΑΠΠΟΥ, την Digital Dreams, την ψαροταβέρνα Χατζηκέλης, τους Φούρνους Ρόδου, το κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ, τα ξενοδοχεία: SYLVIA, Nikolis’ και Blue Sea και το ΕΒΕΔ.

Επίσης, τους χορηγούς επικοινωνίας: Tηλεόραση KOSMOS και Ραδιόφωνο Λυχνάρι και τους Χορηγούς Επικοινωνίας για το Διαδίκτυο: το ημερολόγιο εκδηλώσεων RodosEvents.gr, την πλατφόρμα All About Festivals και το Rhodes Online.

Ευχαριστούμε τους συνεργαζόμενους φορείς: ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, 1ο Σύστημα ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ, ΚΛΑΔΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Περιφέρειας Προσκόπων Δωδεκανήσου, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ, το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ στη Ρόδο, την Εκκλησία SANTA MARIA και τις Φωτογραφικές Ομάδες: PHOTORION & CROPS.

Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου: Γραφείο Μεσαιωνικής Πόλης, Διεύθυνση Πρασίνου, Διεύθυνση Καθαριότητας και Τεχνικές Υπηρεσίες καθώς επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Τοπική Εφορία Αρχαιοτήτων.

Επίσης, για τη γιορτή της Λίνδου, ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους συλλόγους: «Απόστολος Παύλος» και «Λινδία Αθηνά».

Το ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως αξίζει σε αυτούς τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, που συμμετείχαν στο φεστιβάλ και έκαναν για άλλη μία φορά εφικτή την πραγματοποίηση του!

Για το «Μεσαιωνικό Ρόδο»,

Άννα Αχιολά