Ο Θίασος «Σκιές & Γέλια» ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 από δύο, νέους σε ηλικία, ανθρώπους: τον Μιχάλη Θεοδωρόπουλο και την Ζωή Μαρίνου, με σκοπό να κρατήσει ζωντανή την λαϊκή τέχνη του Θεάτρου Σκιών μέσα από τον ήρωά της, τον Καραγκιόζη.

Δημιουργήθηκε από αυτή την ομάδα νέων ανθρώπων, που αγαπάνε το Ελληνικό, παραδοσιακό Θέατρο Σκιών, με σκοπό να κρατηθούν ζωντανές οι μνήμες των ανθρώπων που μεγάλωσαν με αυτό το όμορφο θέαμα και να βοηθήσουν, όσο μπορούν, ώστε να το μάθουν και να το αγαπήσουν όσες περισσότερες γενιές γίνεται.

Στα πλαίσια μιας μικρής περιοδείας, ο θίασος «Σκιές & Γέλια» θα πραγματοποιήσει μια παράσταση στη Ρόδο την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», στην οδό Ιπποτών και ώρα 8:30 μ.μ. Η παράσταση που θα παρουσιάσουμε είναι «Το Τσίρκο του Καραγκιόζη».

Η τιμή του εισιτηρίου μας κατά άτομο είναι 6€.

Σας προσκαλούμε να έρθετε και να διασκεδάσετε μαζί μας με μια καινούρια παράσταση, παραδοσιακού Καραγκιόζη… με τη σκέψη πάντοτε ότι ο Καραγκιόζης είναι η πιο φωτεινή σκιά στον κόσμο.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9424244 και 6980331111, καθώς επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας www.karagkiozis.net

Για το θίασο “Σκιές & Γέλια”

Με εκτίμηση,       

Θεοδωρόπουλος Μιχαήλ