Μια από τις δημοφιλέστερες και μεγαλύτερες παιδικές θεατρικές παράστασεις η Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου για πρώτη φορά στην Ρόδο.

Η «Φρουτοπία» περιμένει μικρούς και μεγάλους για να τους ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Ευγένιου Τριβιζά. Στον ρόλο του Πίκου Απίκου ο Γιάννης Τσεμπερλίδης.

Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος, ο Θάνος το κολοκυθάκι, η Μαρουλίτα το μαρούλι, η Μάτα η ντομάτα, ο Ανανίας το πεπόνι, ο Βλάσης το βλίτο, ο Αρχέλαος το λαχανιασμένο λάχανο, ο Μανόλης ο μανάβης και όλοι οι σπαρταριστοί ήρωες του Ευγένιου Τριβιζά σάς περιμένουν για να ζήσετε μαζί τους μέσα σε μια οπτική και ηχητική πανδαισία τις ύπουλες προδοσίες, τις υπέροχες θυσίες, τα ασίγαστα μίση, τις τολμηρές προσδοκίες και τις αποτρόπαιες δολοπλοκίες που διαδραματίζονται στους δρόμους, τα μέγαρα και τους σκουπιδοτενεκέδες της μακρινής αλλά και τόσο κοντινής μας χώρας.

Σκηνοθεσία-Χορογραφία-Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Με την δημιουργική συνεργασία: Ξένια Αηδονοπούλου
Μουσική: Δήμος Αναστασιάδης
Ενδυματολόγος: Νατάσσα Δημητρίου
Συνεργάτης Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη
Φωνητική Διδασκαλία: Γιάννα Βασιλείου
Σχεδιασμός Ήχου: Γιάννης Βενιός
Φωτισμοί: Γιώργος Φωκιανός
Βοηθός Σκηνοθέτη-Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Παναγόπουλος
Βοηθός Χορογράφου: Μαρκέλα Μανωλιάδη

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):
Θεόδωρος Ελευθεριάδης, Ελένη Ευθυμίου, Πέτρος Ιωάννου, Δαμιανός Νικολαΐδης, Χρήστος Νικολάου, Κατερίνα Σούσουλα, Χρήστος Τανταλάκης, Ιώβη Φραγκάτου, Βαλάντης Φράγκος, Ηρώ Χαλκίδη

Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Μελίνα Μερκούρη. 

Στα πλαίσια του Rhodes Summer Festival.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ώρα και τις τιμές των εισιτηρίων.