Όλα έτοιμα για την “8η Γιορτή Μουσικής” με τη συμμετοχή 16 μουσικών σχημάτων, ελληνικής και ξένης μουσικής, για το τριήμερο 10-12 Ιουλίου 2015 από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».

Προγραμματισμός:

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 20:00 ξεκινούν οι συναυλίες, με πολλά είδη μουσικής, από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς: παραδοσιακά, ρεμπέτικα, έντεχνα, μπαλάντες, ροκ (ελληνικά και ξένα).

Ακόμα, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, θα είναι μαζί μας ο τραγουδοποιός Απόστολος Ρίζος και το Σάββατο 11 Ιουνίου ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Ματθαίος Χατζηγεωργίου για ένα «after live party».

Η οργανωμένη κατασκήνωση είναι η κορύφωση όλης της ημέρας και των συναυλιών, (παρακαλούμε τους κατασκηνωτές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αλλιώς δεν θα μπορούν να κατασκηνώσουν).

Οι παράλληλες δράσεις από τις 17:00 το απόγευμα(επιτραπέζια παιχνίδια, περίπατοι στο άλσος, ιππασία, παιχνίδια, αθλητισμός),  διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τους κατασκηνωτές και όσους επισκέπτες έρχονται πριν τις συναυλίες.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου, σας προσκαλούμε να έρθετε με τις παρέες και τις οικογένειες σας, για πικ-νικ, στο υπέροχο άλσος του Αγίου Σουλά.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Στήριξη: Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, «Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά».

Υποστήριξη: Σύλλογος Ελεύθερης Ιππασίας «Campo Chiaro», Ζύμες Ρόδου Κεφαλα & ΣΙΑ ΟΕ, Play Café.

Φιλοξενία: Ξενοδοχείο «Rhodian Sun», «Κουτούκι Μεσοστράτι».

Στην ιστοσελίδα μας ampernalli.gr και στο facebook.com/ampernalli μπορείτε να βρείτε και άλλες πληροφορίες. Email: ampernalli@gmail.com.

στο fb εδώ: www.facebook.com/events/896280007095701

Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»