Ο Ben Moorhouse  32 ετών και η Gaynor Thompson 34 ετών θα έρθουν στη Ρόδο τον Αύγουστο για να ολοκληρώσουν μια ξεχωριστή πρόκληση κάτω από τον καυτό ήλιο της Ρόδου. Πρόκειται για το «Mandraki To Prasonisi Challenge Walk» προς τιμήν του Steve Prescott ενός αθλητή , συζύγου και πάτερα μικρών παιδιών που διαγνώσθηκε από μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου.Ο Steve έφυγε από τη ζωή το 2014 δίνοντας μια σκληρή μάχη ενάντια στις προγνώσεις και συμμετείχε σε δεκάδες αγώνες δρόμου και αθλητικά δρώμενα ενώ είχε ήδη προσβληθεί από τη νόσο.

Ο αγώνας του για τη ζωή και η ιστορία του έδωσαν κουράγιο σε πολλούς ασθενείς με καρκίνο για να δώσουν την δίκη τους μάχη.

Σήμερα το ίδρυμα Steve Prescott Foundation συνεχίζει να εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Ανάμεσα σε αυτούς και δυο φίλοι της Ρόδου που είχαν την ιδέα του «Mandraki To Prasonisi Challenge Walk».Μια ιδέα που θα γίνει πράξη τον Αύγουστο και περπατήσουν όλη τη Ρόδο ξεκινώντας από το Μανδράκι και τερματίζοντας στο Πρασονήσι .

Η διαδρομή θα ολοκληρωθεί σε τρεις μέρες με πρώτη στάση την παραλία Αφάντου στις 3 Αυγούστου , στις 4 Αυγούστου στην Λίνδο και στις 5 στον τελικό προορισμό που είναι το Πρασονήσι.

Την Δευτέρα 09 :30 ξεκινάνε από τα Ελαφάκια

Μάθετε περισσότερα για τον Steve Prescott: