Οι Πηγές Καλλιθέας φιλοξενούν για άλλη μία φορά φέτος, μια σημαντική μουσική εκδήλωση για ένα σπουδαίο σκοπό,καθώς την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου πραγματοποιείται μουσική εκδήλωση με τον Κώστα Μπίγαλη,για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ  κος Ι. Κούρτης, « Η ΔΕΡΜΑΕ, είναι πάντα αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων πρωτοβουλιών.Τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της ΔΕΡΜΑΕ,θα  καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε την Παρασκευή το βράδυ να απολαύσουμε όλοι μια όμορφη βραδιά και ταυτόχρονα να στηρίξουμε το Δωδεκανησιακό Ίδρυμα Υποτροφιών.Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία και έχουμε κάθε διάθεση να βοηθήσουμε για να διοργανωθούν παρόμοιες αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεις στον χώρο των Πηγών της Καλλιθέας.

kostas-mpigalis-sinavlia02

Ο Κώστας Μπίγαλης θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα του τραγούδια στον ατμοσφαιρικό χώρο στον τρούλο της Καλλιθέας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπάρχει η δυνατότητα όποιος το επιθυμεί, να ενισχύσει  το Δωδεκανησιακό Ίδρυμα Υποτροφιών προσφέροντας κάποιο ποσό, λαμβάνοντας την ανάλογη απόδειξη είσπραξης από το ίδρυμα.

Η ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών με το πλούσιο έργο στην υποστήριξη των φοιτητών του τόπου μας,είναι υποχρέωση όλων μας.Ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε,  το ίδρυμα χρειάζεται την στήριξη όλων μας για να μπορεί να συνεχίσει το έργο του!

Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη αυτή βραδιά στις πηγές της Καλλιθέας για απολαύσουμε τη μουσική και τα τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη Κώστα Μπίγαλη και να στηρίξουμε το Δωδεκανησιακό Ίδρυμα Υποτροφιών.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ώρα 8.00 μ.μ.Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΔΕΡΜΑΕ