Μια ιδιαίτερη συναυλία έζησε στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 το πολυπληθές ακροατήριο στο χωριό Απόλλωνα. Ήταν η συναυλία με τίτλο: «Αφιέρωμα στην ελληνική μουσική», με τη ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σακελλαρίδη.

Τη συναυλία οργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απολλώνων Ρόδου «Νέοι Ορίζοντες» και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού- Αθλητισμού Ρόδου.

Εκτός από την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ροδίων που χειροκροτήθηκε θερμότατα, εξαιρετική ήταν η παρουσία του πιανίστα Δημήτρη Ιωσήφ και των σολιστών τραγουδιού: Ελευθερίας Ζαράκη και Λεωνίδα Σακελλαρίδη.

Η επόμενη συναυλία της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου θα δοθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας και έχει τον τίτλο: «Τρεις γενιές ένα τραγούδι».

Πρόκειται για  συνάντηση Χορωδιών στην όποια θα πάρουν μέρος τρεις  διαφορετικές γενιές χορωδών.

Η Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου, η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου (υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σακελλαρίδη) και η Χορωδία των ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Φλώρας Πελεκάνου.

Τέλος ανακοινώνεται, ότι από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα (8 μ.μ. με 8:45 μ.μ.) θα λειτουργεί το τμήμα υποδοχής και προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του διευθυντή της Χορωδίας, 697 6968055.