Ψυχαγωγία , φαντασία, δράση, μαγεία, πολλά μηνύματα για το περιβάλλον, την κοινωνικοποίηση των παιδιών, τη σύγχρονη πραγματικότητα με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τους υπολογιστές και πως αυτό μπορεί να ανατραπεί, είναι λίγα από αυτά που μας έμειναν από τη θεατρική παράσταση «Το βιβλίο των θρύλων» που παρουσιάστηκε από το «Εργοστάσιο Ονείρου» και τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», στο Θέατρο Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Πέμπτης, 3 Σεπτεμβρίου. Οι ηθοποιοί Έλλη Μερκούρη, Τόνια Παπαδάκη, Γιάννης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Πιέτρης, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, ανάμεσα σε υπέροχα σκηνικά, βίντεο-ολογράμματα και πρωτότυπες σκηνικές ιδέες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που παρακολούθησαν την παράσταση, καθώς και τους: Πρότυπα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης “Δημιουργία”, Παιδότοπος “Μιλού”, Blue Star Ferries, Παραδοσιακό Κατάλυμα “Κούκος”, Colorado, Κοντίκι, Τυπογραφείο Νίκου Χατζηκαλημέρη, Κέντρο Μουσικής Φώτη Γιακουμάκη, Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ). Ευχαριστούμε επίσης την Αρχαιολογία και τους υπαλλήλους του Θεάτρου, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, για τη στήριξή τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του «Αμπερνάλλι» Σορωνής Ρόδου, στις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli. Email: ampernalli@gmail.com.

Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»