Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015/16 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο Βενετόκλειο, καθώς η ομάδα μας στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι πήρε τη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο.

Παράλληλα, είχαμε την πρώτη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου  για τον αγώνα και παρά τα σχετικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη χρήση, η διαδικασία κύλησε ομαλά χάρη στην οργάνωση και την προσπάθεια της γραμματείας μας αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση των φιλάθλων.

Η  ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, αισθάνεται την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της τόσο για τη στήριξή τους που και φέτος θα είναι καταλυτική, όσο και για την υπομονή τους κατά την αγορά των εισιτηρίων, καθώς λόγω του νέου αθλητικού νόμου, η διαδικασία έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο αυστηρή και μερικές φορές χρονοβόρα.

Όμως είμαστε αρκετά εκπαιδευμένοι στη λειτουργία του συστήματος, οπότε εγγυόμαστε στους φίλους της ομάδας μας πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε από το επόμενο παιχνίδι στο Βενετόκλειο, να έχει μειωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος αναμονής για την αγορά των εισιτηρίων, καθώς ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του σας θέλουν δίπλα τους.

Παρακαλούμε, όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας είχαν πρόβλημα κατά τη διαδικασία ελέγχου της κάρτας τους στην είσοδό τους στο γήπεδο, να περάσουν από τα γραφεία της ΚΑΕ για να τις αντικαταστήσουν.

Τέλος, υπενθυμίζουμε τη διαδικασία αίτησης της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου η οποία πραγματοποιείται στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, Τηλ: 2241022261) Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 15:00.

Για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, χρειάζεται να προσκομίσετε:

1.ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.

  1. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
  2. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΑΜΚΑ).

Σημειώνεται πως το αντίτιμο για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου είναι 2 ευρώ και αυτή έχει ισχύ για δύο χρόνια.