Η ομάδα μας στο μπάσκετ με καρότσι έκανε το 9 στα 9 κόντρα στον Άτλαντα Αθηνών, τον οποίο κέρδισε με 45-31, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαλάντη Παππά, που πέτυχε σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας του. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς κόντρα στον Π.Α.Σ.Κ.Α. και θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο νότου, ακόμη κι αν ηττηθεί με διαφορά 10 πόντων. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος του ομίλου θα περάσει απευθείας στο φάιναλ-φορ του 18ου πανελληνίου πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-9, 25-15(ημ.), 40-23, 45-31

Διαιτητές: Μπίκας- Ξανθός

Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Ευσταθίου): Χαρτερός 2, Μιχαήλου 6, Χαμαντί 9, Χατζηδημητρίου 6, Παππάς 22, Στυλιανακάκης, Λουκάς, Πλαγγέτη, Δαούλας.

ΑΤΛΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ζώτος): Ζώης 2, Κωνσταντινόπουλος Α. 8, Κότσαρης 11, Βάσσης 6, Χριστοδούλου 2, Κωνσταντινόπουλος Β. 2., Λιανός, Σπαθής, Ζαφειρόπουλος, Ντικουμάνα.

ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άτλαντα Αθηνών περισσότεροι από 200 φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στο «Βενετόκλειο» και στάθηκαν στο πλευρό του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Μεταξύ αυτών ήταν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νοτίου Αιγαίου Άγγελος Ανανίας και Χρήστος Μπάρδος. Στο «Βενετόκλειο» βρέθηκαν και πολλοί μαθητές του εκπαιδευτικού οργανισμού γραμμάτων «Πολιτεία», καθώς και πρόσκοποι και πραγματικά ευχαριστήθηκαν με την παρουσία της ομάδας μας, χειροκροτώντας παράλληλα τις προσπάθειες των αθλητών και των δύο συλλόγων.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κ. Άγγελος Ανανίας μετά από συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας μας και συνάδελφο του στην Περιφέρεια κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει διοικητικά τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Ο ίδιος παρακολούθησε μαζί με την οικογένεια του, το παιχνίδι Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Άτλας Αθηνών και φυσικά είναι καλοδεχούμενος στη μεγάλη μας οικογένεια. Παρούσα στο γήπεδο ήταν και η αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Έλενα Κουνάκη, η οποία αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και βρίσκεται ξανά στο πλευρό του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Το προσεχές σαββατοκύριακο (σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί από την Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.), ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα παίξει στο Μετς με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. Ήδη η διοίκηση του συλλόγου ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Δωδεκανήσιοι φοιτητές αλλά και κάτοικοι στην Αθήνα, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη και το 10 στα 10.