Αρχική Εκδηλώσεις Για τον άνθρωπο Εκδήλωση στη Σορωνή για καλό σκοπό

Εκδήλωση στη Σορωνή για καλό σκοπό

0
Εκδήλωση στη Σορωνή για καλό σκοπό

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 19:00, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», οι Σύλλογοι της Σορωνής (ΑΕΣ «Ευκλής», Όμιλος Αντισφαίρισης «Αγιος Σουλάς», ΑΓΕΣ «Κάμειρος 2009» και Περιβάλλοντος) σας προσκαλούμε στην θεατρική παράσταση «Καλικάντζαροι στον κόσμο τους» με σκοπό τη συλλογή τροφίμων. Τρόφιμα μπορείτε να προσκομίζετε τις ημέρες λειτουργίας των Συλλόγων καθώς και στο μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου στις 19 και 20 Δεκεμβρίου στο στάδιο 5Χ5 του «Ευκλή».

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» μετά τη Γενική Συνέλευση των Μελών του και τις αρχαιρεσίες, ενημερώνει πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλάβει από τον Ιανουάριο 2016, αποτελείται από τους: Μπέλλο Παναγιώτη Λουκά: Πρόεδρο, Παπαθεοδώρου Θεόδωρο: Αντιπρόεδρο, Δημητρά Ελένη: Γραμματέα, Τομάζο Σταύρο: Ταμία, Τομάζου Φιλιώ: Μέλος και Αναπληρωματικά Μέλη: Σταυριά Βαρβάρα και Κρίκα Κατερίνα.

Το απερχόμενο Συμβούλιο ενημέρωσε για όλες τις δράσεις του Συλλόγου και ευχαρίστησε από καρδιάς τα Μέλη κα τους Εθελοντές που συμμετέχουν στις ομάδες και στις εκδηλώσεις, καθώς και τους χορηγούς, τους δωρητές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) για τη συνεργασία και τη στήριξη.

Σας ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές, γεμάτες υγεία και κάθε καλό!

Πληροφορίες θα βρίσκετε στις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli. Βίντεο μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας youtube.com/ampernalli.

Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»