Ο Δήμος Ρόδου, συμμετέχοντας στην εθελοντική πρωτοβουλία Let’s Do It Greece, καλεί όλους τους Ροδίτες να λάβουν μέρος στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Ρόδου, με τις υπηρεσίες του και τους εθελοντές δεν μπορούν να λείπουν από αυτή τη γιορτή. Από αυτή την ευαισθητοποίηση  να γίνει το νησί μας πιο καθαρό, πιο όμορφο πιο φιλικό, με σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις, στο νησί που αγαπάς».

Το Let’s do it Greece πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα.

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».

Έτσι, στην Κυριακή 17 Απριλίου εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιώτες και πρωτοβουλίες πολιτών δίνουμε μεγάλο ραντεβού με σκοπό να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου.