Το “Μεσαιωνικό Ρόδο” θα κόψει την καθιερωμένη ετήσια Βασιλόπιτα, την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 7μμ στο καφέ Rock Style (έναντι κεντρικής εισόδου γηπέδου Διαγόρα) και προσκαλεί όλα τα μέλη, τους εθελοντές και φίλους του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης 10 χρόνων εκδηλώσεων (2006 – 2016), θα γίνει ένας σύντομος απολογισμός των μέχρι τώρα πεπτραγμένων του συλλόγου και θα παρουσιαστεί συνοπτικά το νέο προφίλ των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται.

meseoniko-rodo-kopipitas02

Στη στροφή αυτή που κάνει ο σύλλογος, θα εστιάσει στην εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση με σκοπό τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσω του προγράμματος: “Γεφυρώνοντας τις Εποχές” που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση θα προβάλλονται βίντεο του φεστιβάλ αλλά και εκπομπών/ντοκιμαντέρ στα οποία έχει συμμετάσχει το “Μεσαιωνικό Ρόδο”, θα απονεμηθούν έπαινοι και θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του φεστιβάλ, ενώ θα μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη ή να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους τα παλαιότερα μέλη.

Ευχαριστούμε το 9D cinema «Θρόνο του Ήλιου», την «Coema» Art, Crafts & Jewellery και το κατάστημα τέχνης και χειροτεχνίας «Μαγριπλής» για την ευγενική τους προσφορά στη λαχειοφόρο αγορά καθώς και το κατάστημα δώρων Ibiscus Market, για το μεγάλο δώρο που θα κληρωθεί και είναι ένα μεσαιωνικό Σπαθί.

Επίσης, το Ξενοδοχείο Έλαφος που προσφέρει Δωρεάν Διαμονή για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί.

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο