Την  παραδοσιακή Βασιλόπιτα με τις ευχές της εκκλησίας έκοψε η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H Hotels την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, στο κλειστό Βενετόκλειο με το ΔΣ, την αθλητική και προπονητική ομάδα, τις Ακαδημίες και τους γονείς, τις αρχές τους τόπου, φορείς, χορηγούς και υποστηρικτές.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος πατήρ Ιωάννης Χαλικιάς, τίμησαν δε με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος,  ο περιφερειακός σύμβουλος πρόεδρος της «ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε.» κ. Μιχάλης Μπαριανάκης, οι αντιδήμαρχοι  κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου και κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος του δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σέργιος Αϊβάζης, ο αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΡ υπεύθυνος στα θέματα αθλητισμού κ. Σάββας Καλαθενός, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, μέλος ΔΣ της ομάδας, ο πρόεδρος του ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ κ. Γιώργος Τσέλιος και μέλη του ΔΣ κα Μαίρη Κουγιού, κ. Τσαμπίκος Βασιλαράκης και Μανώλης Αγγελάκος. Την ΚΑΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Κόκκινος, οι κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου, κ. Γιώργος Ματσαμάς, κ. Μιχάλης Μακέστας από το ΔΣ, ο προπονητής κ. Άρης Λυκογιάννης και όλο το προπονητικό team με τους παίχτες του ΚΟΛΟΣΣΟΥ HOTELS. Τα παιδιά των Ακαδημιών έδωσαν ξεχωριστό χρώμα και χαρά στους γονείς, τους φίλους, τους χορηγούς της ομάδας καθώς και τους καλούς φίλους αθλητικούς συντάκτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Οι πιο όμορφες στιγμές που χάρηκαν όλοι ήταν τα παιχνίδια με τη μπάλα ανάμεσα στους μικρούς κολοσσίτες και τη μεγάλη ομάδα που είναι το πρότυπο και το παράδειγμά τους.

Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κόκκινος με μοναδικό χιούμορ, εξήρε το έργο του προπονητή και το επίπεδο της ομάδας, τη χαρακτήρισε την «καλύτερη ομάδα επαρχίας στην Α1», ευχήθηκε πολλά από τα παιδιά των Ακαδημιών να αγωνίζονται στην Α1 σε μερικά χρόνια, ευχαρίστησε τους γονείς για την αφοσίωσή τους στην αθλητική δραστηριότητα των παιδιών και τους χορηγούς για τη στήριξή τους.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην ομάδα, τις Ακαδημίες, τους γονείς, τον κόσμο και έδωσε μια άλλη νότα με την αναφορά στην ανάγκη για συμμετοχή του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με την προϋπόθεση βελτίωσης των υποδομών του γηπέδου. Τόνισε ότι ο Κολοσσός μας κάνει υπερήφανους και ότι ο Δήμος θα προσπαθήσει να βοηθήσει το 2016 όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα και τον αθλητισμό του τόπου.

Ο κ. Μπαριανάκης, μετέφερε ευχές από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον ΚΟΛΟΣΣΟ Η HOTELS.

Ο κ. Γιώργος Τσέλιος, με τις ευχές του, διαβεβαίωσε τη σκληρή δουλειά του ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ για την ανάδειξη των αυριανών αθλητών.

Το φλουρί κέρδισαν, ο μικρός αθλητής των Ακαδημιών, Γιάννης Καραγιάννης και ο έφηβος αθλητής Δημήτρης Μπινιάκου. Τα δώρα ήταν ένα μοναδικό στυλό προσφορά της εταιρείας «Κουνάκης» και ένα πελματογράφημα και ποδολογική περιποίηση από το Medifoot. Η νόστιμη και όμορφα στολισμένη βασιλόπιτα ήταν προσφορά του χορηγού, ζαχαροπλαστείου ΜΟΚΑ.

Η βασιλόπιτα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ Η HOTELS είναι κάθε φορά η ευκαιρία για μια ζεστή εκδήλωση που ενώνει όλη την ευρύτερη οικογένεια του ΚΟΛΟΣΣΟΥ, δίνει δύναμη για επιτυχίες και ελπίδα για βελτιώσεις στις υποδομές που υπηρετούν ποιότητα και αναβάθμιση στον αθλητισμό.