Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες και ειδικότερα οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου έχουν γίνει μάρτυρες της μεγαλύτερης  προσφυγικής κρίσης από το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι νησιώτες του Αιγαίου, αυτοδιοίκηση και εθελοντές ενάντια στην οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης παρέχοντας στους εκατοντάδες χιλιάδες των προσφύγων την απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια.

Οι απλοί άνθρωποι, οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου προσφέρουν καθημερινά, από το υστέρημα τους, για την ανακούφιση όλων όσων αναζητούν ένα καλύτερο και ασφαλές μέλλον για τις οικογένειες τους, έχοντας ανοίξει την αγκαλιά τους και τα σπίτια τους διδάσκονται μαθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, αγάπης και ζωής σε όλο τον κόσμο.

Τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στο διαδίκτυο για να απονεμηθεί το νόμπελ ειρήνης στους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου ως αναγνώριση της μεγάλης τους συμβολής στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας και η Ε.Ε..

Παρόλο που η υποβολή των υποψηφιοτήτων έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει περισσότεροι από 631.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο και στόχος είναι να φτάσουμε τις 700.000 υπογραφές.

Υπογράψτε λοιπόν το ψήφισμα στην παρακάτω διεύθυνση και δυναμώστε τη φωνή μας.

https://secure.avaaz.org/el/nobel_to_greek_islanders/?kiZPdib