Επισκέψεις στην περιοχή των Κρητικών, αλλά και του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρησης στην περιοχή του Κορακόνερου, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Με στόχο την διαμόρφωση και ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της περιοχής Κρητικών ο δήμαρχος δήλωσε ότι θα συνταχθεί μελέτη η οποία θα προβλέπει τον ευπρεπισμό της περιοχής που είναι από τις κεντρικότερες της πόλης.Η μελέτη θα προβλέπει επίσης τη διευκόλυνση των διερχόμενων οδηγών.

Ο κ. Χατζηδιάκος επισκέφτηκε επιπλέον ακίνητα της περιοχής μεταξύ των οποίων το ιατρείο, προκειμένου να προγραμματιστούν εργασίες συντήρησής του.

Ακολούθως ο δήμαρχος Ρόδου πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στην περιοχή του Κορακόνερου οι οποίες συχνά, σύμφωνα με καταγγελίες, γίνονται στόχος  αθίγγανων.

«Το τένις είναι ένα από τα ταχέως αναπτυσσόμενα αθλήματα στη Ρόδο» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος και στόχος μας είναι η επέκταση των εγκαταστάσεων προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες αυτές όπως και άλλων αθλημάτων, αλλά και ο ευπρεπισμός των ήδη υπαρχόντων ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες που απαιτούνται στα παιδιά του νησιού μας και τους αθλητές».