To 5o Ίστριος winter camp που πραγματοποιήθηκε στις 18, 19 και 20 Μαρτίου από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ίστριου «Άγιος Μερκούριος» και δεκάδες εθελοντές αποτέλεσε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση από την οποία για άλλη μια χρονιά πέρασε πλήθος κόσμου, είτε σαν επισκέπτες είτε ως κατασκηνωτές. Ήταν ένα τριήμερο μέσα στη φύση με ελεύθερο camping, πολύ μουσική, πεζοπορία και άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους ενώ διατέθηκαν δωρεάν φαγητά και ποτά• ένα τριήμερο διαφορετικό από τα συνηθισμένα το οποίο έδωσε στον κόσμο την ευκαιρία να περάσει ευχάριστα και ξέγνοιαστα.

Το Ίστριος winter camp ανέκαθεν, αποτελεί μια εκδήλωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς οικονομικές συναλλαγές ενώ φέτος συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο τα οποία θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, θα ήταν αδύνατο να συνέβαινε αυτό χωρίς την βοήθεια φορέων και ανθρώπων οι οποίοι από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν αυτή την εκδήλωση και τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που στήριξε την εκδήλωση και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Ζαννετίδη Φιλήμονα, τον Δήμο Ρόδου και τον αντιδήμαρχο Παλαιολόγο Μιχαήλ, την τοπική κοινότητα Ιστρίου και τον Πρόεδρο Βουκκή Βασίλειο όπως ακόμη και το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου, την ΔΕΥΑΡ και ειδικότερα τον Πρόεδρο Τσίκκη Δημήτριο και τον αντιπρόεδρο Καρατζιά Δημήτριο, επίσης ευχαριστούμε την ΔΕΡΜΑΕ Α.Ε. και τον Πρόεδρο Κούρτη Ιωάννη, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων και τον Πρόεδρο Εγγλέζο Παναγιώτη και τέλος τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ισιδώρου.

Συνεχίζοντας, ευχαριστούμε θερμά όλες τις εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαν, αναλυτικότερα, τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο εκτός δρόμου για την εγκατάσταση και την προσεκτική επίβλεψη του flying fox και την βοήθεια των μελών του γενικότερα, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ρόδου για την εγκατάσταση του τοίχου αναρρίχησης και την υπεύθυνη επίβλεψη του από τα μέλη της ομάδας όπως επίσης και την εν γένει βοήθεια τους, την ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ. Σαλάκου για την πυροπροστασία του χώρου καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, τις ομάδες Extreme Rhodes για την βοήθεια και την επίβλεψη του χώρου και τους Crazy Camp, τέλος, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ε.Ε.Σ. για την υγειονομική κάλυψη του χώρου.

Ακόμη, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας οι οποίοι πρόβαλλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 5ο Ίστριος winter camp, επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς – υποστηρικτές, οι οποίοι για ακόμα μια χρονιά στήριξαν την εκδήλωση μας, ειδικότερα ευχαριστούμε θερμά τους: ΒΑΠ Κουγιός, Alustil Παπασάββας Μιχαήλ, Carrefour Express Κιοτάρι – Λάρδος, Galaxy Café – Αρχάγγελος, Χρωμόπολις, Noir Café, Free Lander, Πρατήριο υγρών Καυσίμων «‘Ελιν» Χατζηλαζάρου Παν., Χούλης Service Ltd, ΑΦΟΙ Ντάκα-Οικοδομικά Υλικά, Κτηνιατρικό Φαρμακείο Ανδρέας Καζώνης, Παραδοσιακός ξυλόφουρνος Μιχαήλ Ασπράκη, Πτηνοτροφεία Παπασάββα Π., Super Market Proton Βασίλης Κούρτης, Μεταξοτυπική Ρόδου, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Σπύρος Τεχνίτης, Κάβα Κυριακούλης, Ariston Ασπράκης-Κολεγιάννης, K.A.I.Ρ., Royal Pizza, Πευκάκι-Ουζερί, Super Market Proton Ακκούρης Παύλος, το music spot του Πάρη Κατσέλα και τον Emilio για την κάλυψη του ήχου καθώς επίσης «Τα Πεταλάδικα» και τις γυναίκες του χωριού για τις ωραίες γεύσεις που πρόσφεραν. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλα τα μουσικά συγκροτήματα που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής, συμπαρασύροντας τον κόσμο σε μουσικά ταξίδια.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους δίνοντας μας ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε παρ όλες τις αντιξοότητες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…

 

Με εκτίμηση,                                                                                                                                  Το Δ.Σ.