Αρχική Ρόδος Αθλητισμός Στην Πάτρα με τον Ήφαιστο δοκιμάζεται ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Στην Πάτρα με τον Ήφαιστο δοκιμάζεται ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

0

Το Σάββατο στις 18:00 στην Πάτρα θα παίξει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με τον Ήφαιστο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. (όμιλος νότου). Κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων και τη σύμφωνη γνώμη της Ομοσπονδίας, θα γίνει αλλαγή της έδρας στον α’ γύρο, κι έτσι η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με στόχο να κάνει το 2 στα 2.

Η προετοιμασία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και ο Μανώλης Ευσταθίου με τον Γιάννη Τσακίρη έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους. Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τους Αετούς Κρήτης, αφού περισσότεροι από 300 φίλαθλοί έδωσαν το «παρών». Μάλιστα ο κόσμος υποσχέθηκε ότι θα παραβρεθεί και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, αφού πλέον τα παιχνίδια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος αποτελούν «γιορτή» για το ροδίτικο μπάσκετ.

Η παρουσία του κόσμου ενθουσίασε τους αθλητές της ομάδας μας, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουν δεν πάνε χαμένες και δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά τους, τους παρακάτω χορηγούς: Ξενοδοχείο Μιμόζα, ξενοδοχείο Semiramis, Πιτσαρία Γόνδολα, Πρακτορείο Μιχαλάκης Γιώργος και Χρήστος. Επίσης η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου για την αμέριστη συμπαράσταση τους.