Με την παράδοση των τροφίμων στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου ολοκληρώθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silk Oil», που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας το διάστημα από 1 Δεκεμβρίου 2015 έως 31 Μαρτίου 2016.

Σε εκδήλωση που έγινε στο πρατήριο των αδελφών Τσαγγαράκη, η εταιρεία δια του αντιπροέδρου της κ. Κωνσταντίνου Χαλκιόπουλου παρέδωσε στον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ηλία Ζωγραφίδη τα τρόφιμα που θα γεμίσουν 270 συνολικά κιβώτια.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αφού ευχαρίστησε την «SILK OIL» και την οικογένεια Χαλκιόπουλου, εκ μέρους της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, είπε: «Βλέποντας τα είδη που συγκεντρώθηκαν, δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι αυτό δεν αποτελεί μια προσφορά. Με δεδομένη την οικονομική συγκυρία που ζούμε, αποτελεί μια κοινωνική παρέμβαση. Η οικογένεια Χαλκιόπουλου για μια ακόμη φορά έδειξε ήθος και κοινωνική ευαισθησία. Θα θέλαμε η συγκεκριμένη χειρονομία να βρει άξιους μιμητές και συμπαραστάτες από το εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, προκειμένου να αμβλυνθούν οι ανισότητες που υπάρχουν στην κοινωνία μας. Συγχαρητήρια στην «SILK OIL»».

kinoniki-prosfora-silkoil01

Από την πλευρά του, ο κ. Χαλκιόπουλος τόνισε: «Η «SILK OIL» είναι μια Ροδίτικη εταιρεία που με την βοήθεια των καταναλωτών της αποφάσισε να ενισχύσει το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου, βοηθώντας όλοι μαζί το κοινωνικό σύνολο που το έχει περισσότερο ανάγκη αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Πιστεύουμε οτι πετύχαμε και τον φετινό στόχο, πηγαίνοντας καλύτερα από πέρσι.

Τη δράση μας θα την συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι κι άλλες Ροδίτικες εταιρείες να κάνουν κάτι παρόμοιο για το καλό της Ροδίτικης κοινωνίας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και άλλοι πρατηριούχοι της «SILK OIL».

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ «SILK OIL»

Μέσω των καταναλωτών της, η «Silk Oil» πρόσφερε από τα πρατήρια της, με κάθε 10 λίτρα βενζίνης 1 λεπτό του Ευρώ, στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silκ Oil» και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο!

«Silk Oil»! Γιατί η κίνηση μετράει!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές, ήταν το σύνθημα της καμπάνιας.

ΕΠΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Στη Ρόδο λειτουργούν από το 2005 επτά πρατήρια με το σήμα της εταιρίας.

Συγκεκριμένα:

-Στο 3ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗ ΟΕ

-Στα Αφάντου, υποκατάστημα ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

-Στο 24ο χλμ Ρόδου-Λίνδου ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-Στη Δαματριά ΠΗΔΙAΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

-Στη Θολό ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

-Στα Καλαβάρδα ΠΟΝΗΡΗ ΜΑΡΙΑ

-Στις Φάνες ΑΡΦΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

 

                                                                                               SILK OIL

                                                                                    TMHMA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ