Αρχική Εκδηλώσεις Ημερίδες / Συνέδρια Παρουσίαση ομάδας Ακαδημαϊκών Προσομοιώσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου – RhodesMRC 2016

Παρουσίαση ομάδας Ακαδημαϊκών Προσομοιώσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου – RhodesMRC 2016

0
Παρουσίαση ομάδας Ακαδημαϊκών Προσομοιώσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου – RhodesMRC 2016

H Ομάδα Ακαδημαϊκών Προσομοιώσεων του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο διοργανώνουν εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση για την μέχρι τώρα λειτουργία της ομάδας, τις διακρίσεις και τις επιτυχίες της και φυσικά τον σχεδιασμό για το μέλλον. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (Κτ. Κλεόβουλος) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, στις 14:15.

Παράλληλα, θα παρουσιασθεί το Rhodes Model Regional Co-operation, το οποίο συνδιοργανώνει μαζί με το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών και θα αναπτυχθούν οι ευκαιρίες και δυνατότητες συμμετοχής της τοπικής φοιτητικής κοινότητας σε μία διεθνή διοργάνωση που λαμβάνει χώρα κάθε Οκτώβριο στη Ρόδο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
– Σπύρος Συρόπουλος, Αντιπρύτανης
– Ιωάννης Σεϊμένης, Πρόεδρος ΤΜΣ
– Μιχαήλ Καβουκλής, Πρόεδρος Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο και υποψήφιος διδάκτορας ΤΜΣ
– Κωνσταντίνος Κούρτελης, φοιτητής ΤΜΣ και υπεύθυνος αποστολών για το 2016

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση για ερωτήσεις αλλά και για μέλη της ομάδας που έχουν συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους νεότερους.