Αρχική Ρόδος Αθλητισμός Τα παλιά τους λημέρια επισκέφθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γ.Σ. Διαγόρας

Τα παλιά τους λημέρια επισκέφθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γ.Σ. Διαγόρας

0
Τα παλιά τους λημέρια επισκέφθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γ.Σ. Διαγόρας

Συγκινητικές στιγμές έζησαν χθες (Δευτέρα 23-05-2016) το μεσημέρι όσοι βρέθηκαν στη Λέσχη του Γ.Σ. Διαγόρας. Την επισκέφθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και οι Γιώργος Χατζόγλου και Ανδρέας Αναγνώστου, που αγωνίστηκαν με το Διαγόρα στην Α΄Εθνική και που βρέθηκαν στη Ρόδο με τον Άρη Θεσσαλονίκης, για φιλικό παιχνίδι στον Αρχάγγελο.

Τους υποδέχτηκε η γενική γραμματέας του Γ.Σ. Διαγόρας κα. Ελένη Δοξοπούλου,που ξενάγησε τους παίκτες σε παλιά γνωστά, αλλά ανανεωμένα λημέρια.

Την στιγμή που έβγαιναν από τον χώρο των αποδυτηρίων, οι Χατζόγλου και Αναγνώστου αντίκρισαν προς έκπληξή τους τον πρώην Πρόεδρο κ. Αντώνη Γεωργιάδη, με τον οποίο θυμήθηκαν πολλές και όμορφες στιγμές που τους πρόσφερε ο «Γηραιός» της Α΄Εθνικής.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Γιώργος Χατζόγλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αγκαλιάζοντας θερμά τον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας του μεταξύ άλλων, ότι «ήσουνα ο καλύτερος πρόεδρος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα».

Στη συνέχεια όλοι πέρασαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και κάθισαν στο περίφημο «Μεγάλο Τραπέζι». Λίγο νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης είχε προσκαλέσει όλους να μπουν στον χώρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου».

Οι ευχάριστες αναμνήσεις ολοκληρώθηκαν λίγο αργότερα, με τους Αναγνώστου και Χατζόπουλο να αναχωρούν για το ταξίδι επιστροφής στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, συνοδευόμενοι από τον πρώην συμπαίκτη τους κ. Γιάννη Καμπούρη, που από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στη Ρόδο ήταν κοντά τους.

Στη Λέσχη βρέθηκαν ακόμη, ο πρώην πρόεδρος του Γ.Σ Διαγόρας κ. Μέντος Ζωάννου, καθώς και οι κ. Μιχάλης Μάχλης, Ηλίας Βασιλαράκης και Γιάννης Μαλλιάκας.

 

                                                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

                                                                                     ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ