Αυτοψίες σε πάρκα και παρτέρια της πόλεως Ρόδου,  πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Ιουνίου,  κλιμάκιο του Δήμου Ρόδου, με σκοπό την περαιτέρω  αξιολόγηση και  διαχείριση του αστικού πρασίνου.

Με επικεφαλής τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο  σε θέματα Πρασίνου, κο Στέφανο Κυριαζή, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, επιθεώρησαν μία σειρά από εργασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη από την Υπηρεσία Πρασίνου, ενώ παράλληλα επέβλεψαν  χώρους και πάρκα που προσεχώς ο Δήμος Ρόδου έχει προγραμματίσει οργανωμένες παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν αυτοψίες σε κεντρικά σημεία και συνοικίες της πόλης, αρχή γενομένης από το  Ροδίνι, και στην συνέχεια την  παλιά πόλη και το  Καρακόνερο, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη,  εργασίες κλαδέματος  και καλλωπισμού των δεντροστοιχίων της πόλης . Το κλιμάκιο ακολούθως επισκέφτηκε την πύλη εισόδου της πόλη στη περιοχή των Αγ. Αποστόλων (Μέγγαβλη) και τα πάρκα Παπάγου και Δημοκρατίας  στα οποία μεταξύ άλλων, την Τετάρτη 29 Ιουνίου ξεκινά τις εργασίες καλλωπισμού και ανάπλασης ο ανάδοχος εργολάβος.

Το τελευταίο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού των παρτεριών επί των οδών: Φωταρά, Φιλίππων , Πυθαγόρα,  και Αντισμηνάρχου Βολονάκη, ενώ η υπηρεσία «προχώρησε» και στην συντήρηση του πάρκου του Ενυδρείου. Ο κο Κυριαζής σε δηλώσεις του υπογράμμισε. «Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου να βελτιωθεί περισσότερο η εικόνα της πόλης».