Επισκέψεις στις δημοτικές ενότητες Καμείρου και Ατταβύρου πραγματοποίησε την Τετάρτη ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με τον νέο αντιδήμαρχο Αγαπητό Πάλλα κατά την πρώτη κιόλας μέρα ανάληψης των επιπλέον αρμοδιοτήτων και καθηκόντων του.

Παρουσία και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Μανωλάκη,  προχώρησαν στο συντονισμό των δημοτικών υπηρεσιών στη δημοτική κοινότητα Έμπωνας και στις τοπικές κοινότητες Καλαβαρδών και Σαλάκου και είχαν συνεργασία με τους προέδρους κ. κ. Μιλτιάδη Καρνάβα, Δημήτρη Χατζηνικόλα και Ιωάννη Αγρέλλη αντίστοιχα για την επίλυση θεμάτων καθημερινότητας, παρουσία και του προϊσταμένου της αρμόδιας υπηρεσίας Αντώνη Καρπαθάκη.

Στο πλαίσιο αυτό δρομολόγησαν λύσεις που αφορούν την επίλυση προβλημάτων στην αγροτική οδοποιία Έμπωνας ενώ επιθεώρησαν το τροχαίο υλικό που διαθέτουν οι κοινότητες και τις προοπτικές περαιτέρω αξιοποίησής του.

Ο δήμαρχος επιπλέον εγκατέστησε παγκάκια που κατασκεύασαν οι ξυλουργοί και οι σιδεράδες του δήμου Ρόδου σε Καλαβάρδα και Έμπωνα για τις περιπατικές ανάγκες των πολιτών, αλλά και γραφεία για τις ανάγκες της δημοτικής ενότητας Έμπωνας.

Ανάλογες επισκέψεις σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες έχουν δρομολογηθεί  και για τις επόμενες ημέρες.