Αρχική Εκδηλώσεις Μουσική « Τραγουδάμε ελληνικά » …

« Τραγουδάμε ελληνικά » …

0

«Τραγουδάμε ελληνικά»… είναι ο τίτλος της νέας συναυλίας που οργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, στις 9.30μμ , στην Πλατεία Μουσείου.

Η συναυλία αυτή είναι ένα μικρό αφιέρωμα στο ελληνικό ποιοτικό τραγούδι και συνοδεύεται από μια άτυπη «πρόσκληση» σε όλους , από τα μέλη της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου και τον διευθυντή της κύριο Γιώργο Σακελλαρίδη, «για να τραγουδήσουμε μαζί!»

Να τραγουδήσουμε τραγούδια όμορφα όπως το: «Πες μου λέξη», « Στο Λαύριο γίνεται χορός», «Εφτά τραγούδια θα σου πω», «Καληνύχτα» (Κάτω Ιταλίας), «Κεμάλ», «Μπαλάντα του Ούρι», «Για την Ελένη», «Έχε γεια Παναγιά», «Κυρ- Κωστάκη», «Μελαχρινό»  και άλλα! Όλα σε έντεχνες και ενδιαφέρουσες επεξεργασίες και εκτελέσεις.

Κοντά στην Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου εμφανίζονται οι σολίστες: Λεωνίδας Σακελλαρίδης (τραγούδι), Ελευθερία Ζαράκη (τραγούδι) και Δημήτρης Ιωσήφ (πιάνο).

H συναυλία θα ξεκινήσει με δεκάλεπτη  φιλική συμμετοχή της Μαθητικής Ορχήστρας  «Ξένη Έμνερ»- Καμεράτας σε διδασκαλία Λεωνίδα Σακελλαρίδη.

  • Το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 στις 9.30 μμ, η συναυλία της Πλατείας Μουσείου (της 13ης Ιουλίου), θα επαναληφθεί στο θεατράκι της Κρητηνίας.

Πρόκειται για μια νέα συνεργασία της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου με τον πολιτιστικό σύλλογο Κρητηνίας, η «Κάστελλος».