Εργασίες διαγραμμίσεων  πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στις διαβάσεις των Δημοτικών Κοινοτήτων Κρεμαστής και Ιαλυσού, από τα συνεργεία του δήμου Ρόδου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή πορεία των οχημάτων και η ασφαλής διέλευση των πεζών, λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας των οχημάτων.

Εργατοτεχνικό προσωπικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών του δήμου Ρόδου την Τρίτη και Τετάρτη 2-3 Αυγούστου εκτέλεσε εργασίες ανανέωσης των διαβάσεων στη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής εντός του οικισμού.

Την Τετάρτη και Πέμπτη 4-5 Αυγούστου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγραμμίσεων στο οδικό δημοτικό δίκτυο της Ιαλυσού και επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών, στην είσοδο του οικισμού των Τριαντών.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, εξέφρασε την ικανοποίησή του προς την αρμόδια υπηρεσία και τα συνεργεία του δήμου, διότι έστω και καθυστερημένα (λόγω ακαταλληλότητας του υλικού) ξεκίνησαν τις εργασίες διαγραμμίσεων, κάτι που είχε ζητήσει από το μήνα Μάρτιο. Ακολούθως, έδωσε εντολή οι εργασίες να συνεχιστούν στο κέντρο της πόλης, τα σχολεία και σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Ρόδου σε σημεία που κρίνεται αναγκαίο, κατ΄υπόδειξη της υπηρεσίας.

Ακόμη, μετά από σχετικό αίτημα της Τροχαίας Ρόδου, συνεργία της υπηρεσίας, τοποθέτησαν την Παρασκευή 5 Αυγούστου στην πόλη της Ρόδου, επί της οδού Γ. Λαμπράκη, ελαστικούς κώνους, για την αποτροπή παράνομης στάσης και στάθμευσης αλλά και για την ασφαλή διέλευση των πεζών κάτι που θα γίνει και σε άλλες διασταυρώσεις της πόλης.