Αρχική Ρόδος Εκπαίδευση Ο Θρόνος του Ήλιου, τώρα στην Ιταλική και Σουηδική γλώσσα

Ο Θρόνος του Ήλιου, τώρα στην Ιταλική και Σουηδική γλώσσα

0
Ο Θρόνος του Ήλιου, τώρα στην Ιταλική και Σουηδική γλώσσα

Ο Θρόνος του Ήλιου, καθιερώθηκε ως must των διακοπών στη Ρόδο γιατί απαντάει στην μεγάλη περιέργεια και ανάγκη των επισκεπτών μικρών και μεγάλων να γνωρίσουν τον προορισμό, την ιστορία, τους μύθους του. Εξάπτει την φαντασία τους, τους παρακινεί να τον γνωρίσουν μέσα από την καταπληκτική εμπειρία του σινεμά των 9 διαστάσεων και μάλιστα σε 9 γλώσσες με το πιο σύγχρονο σύστημα μετάφρασης.

Η ταινία 9 Διαστάσεων, «Ο Θρόνος του Ήλιου», είναι ιδιαίτερα προβεβλημένη, την έχουν απολαύσει ήδη, χιλιάδες επισκέπτες της Ρόδου, με σκοπό να γνωρίσουν θεαματικά και με την ένταση των ειδικών εφέ, την μαγευτική ιστορία από τη δημιουργία της έως την ιπποτική περίοδο. Αφιερώματα σε ξένα και ελληνικά ΜΜΕ, καταχωρήσεις και αναρτήσεις, έφεραν το μοναδικό αυτό θέαμα, στην πρωτιά των αξιοθέατων που δεν πρέπει να χάσει κάποιος από την αρχή των διακοπών του. Οι Ροδίτες φρόντισαν έγκαιρα να το δουν οικογενειακώς, με φίλους, με  τους συλλόγους, τα παιδιά με τα σχολεία και συνεχίζουν ακόμη με μεγάλη προσέλευση, μια και οι ταινίες εμπλουτίζονται, ειδικά το χειμώνα. Οι επισκέπτες έρχονται με συστάσεις, με ενημέρωση από το ίντερνετ, τα ξενοδοχεία τους, αρκετά δε τουριστικά γραφεία, σχεδίασαν ανανεωμένα προγράμματα εκδρομών που εμπλουτίζονται κυριολεκτικά από την εμπειρία του θεάματος.

throne-of-helios02

Ο Θρόνος του Ήλιου, δημιουργήθηκε από μια ομάδα δυναμικών νέων ανθρώπων με όραμα και γνώση, για να προβάλει τη Ρόδο σε κάθε επισκέπτη, Έλληνα και ξένο, να του γνωρίσει ένα νησί με αίγλη και ιστορία ασύγκριτης αξίας και ομορφιάς. Διαπιστώθηκε και αποτυπώθηκε ειδικά στο trip advisor ότι όταν ξεκινάνε τις διακοπές τους γνωρίζοντας τον τόπο, έχουν την μεγάλη επιθυμία να γνωρίσουν κάθε γωνιά και να ανακαλύψουν το σήμερα, τον πλούτο των ανθρώπων και τους θησαυρούς που δημιούργησαν στο πέρασμα των αιώνων ως το σήμερα.

Τώρα λοιπόν, με 9 ήδη γλώσσες να υποστηρίζουν την ιστορία της Ρόδου, ένα μοναδικό αξιοθέατο προβάλλει τη Ρόδο και γίνεται πρεσβευτής της λαμπρής ιστορίας της και του πολιτισμού της. www.throneofhelios.com