Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού,όλοι οι Παροικιακοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας & ετοιμάζουμε μια διαφορετική γιορτή για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή γεμάτη εκπλήξεις,χρώματα & ήχους θα μεταμορφωθεί η κεντρική Αίθουσα του κινηματογράφου ‘’ΜΕΤΡΟΠΟΛ‘’ για την πραγματοποίηση του μεγάλου αυτού σκοπού.

Με αυτό το κάλεσμα,θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε το νόημα των ημερών που,ειδικά στις μέρες μας,θα πρέπει να επικεντρώνεται στην αρωγή προς τις ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας.

Συμμετέχουν Χορευτικές Ομάδες από μικρούς & μεγάλους χορευτές,από την ΗΠΕΙΡΟ,την ΘΕΣΣΑΛΙΑ,την ΘΡΑΚΗ,την ΚΡΗΤΗ,τον ΜΩΡΙΑ & την Μικρά Ασία τον Πόντο & την ΡΟΥΜΕΛΗ για ένα ταξίδι στην παράδοση .

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ροδίων θα ερμηνεύσει γνωστά μουσικά κομμάτια από ταινίες της Ντίσνεϋλαντ (disneyland) για τους μικρούς μας φίλους.Στην παρέα μας & γνωστά μουσικά σχήματα της πόλης μας με μουσικές του κόσμου.

Την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η κ.Αναστασία Κορινθίου που θα έλθει από την Αθήνα ειδικά για το σκοπό αυτό με παρέα τη μασκότ της εκδήλωσης, την τετράποδη φίλη μας Roxy.

Στην προσπάθεια μας αυτή που δεν συνιστά πράξη φιλανθρωπίας αλλά πράξη ευθύνης και συμπαράστασης,σας καλούμε να γίνεται αρωγοί στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την κάθε είδους και μεγέθους προσφορά,γιατί η κοινωνική αλληλεγγύη είναι τρόπος ζωής που αναβαθμίζει την κοινωνική μας συνύπαρξη.

Προϊόντα που μπορείτε να προμηθεύσετε το κοινωνικό Παντοπωλείο:
Ρύζι,ζυμαρικά,όσπρια,λάδι,γάλατα μακράς διαρκείας,φρυγανιές,σάλτσες,ζάχαρη,καφέ, μπισκότα,αλεύρι,αλάτι,ξύδι,αφεψήματα.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο κινηματογράφο Μετροπόλ γιατί……ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!!!