Σαββατο 17/12 Ωρα: 17.45 Υποδοχή παιδιών και συνοδών του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου.

Με μεγάλη μας χαρά, θα υποδεχτούμε τα παιδιά μας. Θα προηγηθεί ξενάγηση στο ιστορικό εκθετήριο του “Θρόνου του Ηλιου”, όπου τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν λεπτομέρειες για τον Κλεόβουλο, τον Διαγόρα, τον Κολοσσό της Ρόδου κ.α. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας “Ο Θρόνος του Ηλιου”.

Ωρα: 18.30 Τέλος ταινίας και αναχώρηση τους.

Σάββατο 24/12 Από τις 12.00 – 16.00  FACEPAINTING

Χριστούγεννα σημαίνει χαρά και χρώμα. Πολύ χρώμα!!!Ολοι οι φίλοι του Θρόνου του Ηλιου θα έχουν την δυνατότητα, εφόσον έχουν παρακολουθήσει μία από τις ταινίες μας, να βάψουν το πρόσωπό τους, να χαρούν και να διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο.

Σάββατο 24/12 & 31/12   Από τις 12.00 ως τις 22.00 ΓΛΥΚΟ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Χριστούγεννα σημαίνει και ευωδία. Κάθε μέρα, θα υπάρχει ΚΕΡΑΣΜΑ γλυκού, ζεστού κρασιού γεμάτο αρώματα από κανέλα, γαρύφαλλο κ.α σε όλους τους φίλους του “Θρόνου του Ηλιου”.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από 23/12 -8/01/17 – ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χριστούγεννα σημαίνει κυρίως χιόνι αλλά… όχι στην Ρόδο μας. Μμμ, δε νομίζω… Ο Θρόνος του Ηλιου όπως πάντα πρωτοτυπεί και φέρνει ΚΑΙ το χιόνι στο κέντρο της πόλης μας. Ελάτε πραγματικά, να κάνουμε την διαφορά, να νιώσουμε το χιόνι και να διασκεδάσουμε όλοι σαν μικρά παιδιά…

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από 23/12 – 08/01/17 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

“Ο Θρόνος του Ηλιου”, πιστός στην παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε, φέτος δεν θα έχει απλά μια χριστουγεννιάτικη ταινία, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ. Κάθε παιδί, μικρό & “μεγάλο” θα έχει την χαρά να πετάξει με το “Ελκυθρο του Αγιου Βασίλη”, να ταξιδέψει στον Β.Πόλο με την “Πολική Ταχεία”, να συναγωνιστεί σε “Αγώνες στον Πάγο” και όλα αυτά σε 9D!

eortastiko-programma-throneofhelios2

Οι καλλιτεχνικές δράσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ