Το επίκαιρο γιορτινό έργο «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ» παρουσιάζει φέτος η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που επισκέπτεται το νησί της ΡΟΔΟΥ 11η συνεχή χρονιά.

Στο ρόλο του τσιγκούνη ΣΚΡΟΥΤΖ ο δημοφιλής και καταξιωμένος μας πρωταγωνιστής ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ!

Η παράσταση ανέβηκε πέρυσι στη ΡΟΔΟ με τεράστια επιτυχία και θα επαναληφθεί και φέτος, ενώ παράσταση θα δοθεί και στη ΛΙΝΔΟ.

Έτσι όσοι πέρυσι δεν είχαν την ευκαιρία την παρακολουθήσουν -μάλιστα πολλοί θεατές μείνανε και εκτός θεάτρου, αφού τα εισιτήρια εξαντληθηκαν – μπορούν φέτος να απολαύσουν τον ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ ως «ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΣΚΡΟΥΤΖ» μαζί με ένα καταξιωμένο θίασο!

Η παράσταση θα ανέβει στο

«ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ»
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ώρες παραστάσεων 5.00 μ.μ. & 7.00 μ.μ.

Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€
Η ξεκίνησε στο ταμείο του κινηματοθεάτρου. Οι θέσεις είναι αριθμημένες.

Επίσης παράσταση θα δοθεί και στο

«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΙΓΔΗΣ» ΛΙΝΔΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ώρα παράστασης 12.00 μ.μ.
Προπώληση: ΛΙΝΔΟ «Πνευματικό κέντρο ΖΙΓΔΗΣ», ΛΑΡΔΟ «Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ», ΓΕΝΝΑΔΙ «CAFE BAR – THE LAD»
Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€

Πληροφορίες τηλ.: 6973.056635

Ο αγαπημένος μας δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό Ήρωα του Άγγλου Θεατρικού Συγγραφέα Καρολου Ντικενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών. Έτσι λοιπόν το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για το ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, εφ΄ όσον για πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση!

Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά (άλλες φορές ως σκηνοθέτης και άλλες ως συγγραφέας),τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί τον «ΣΚΡΟΥΤΖ» ,απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν μυθικοί πρωταγωνιστές όπως ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΦΙΝΕΥ, ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΚΟΤ, και ο ΜΑΙΚΛ ΚΑΙΗΝ!

Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου ‘ΣΚΡΟΥΤΖ’ ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ’ αυτός τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο.

Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί:Κατερίνα Αναστασίου, Διονύσης Στραβοράβδης,Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη,ενώ το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλής συνεργάτες όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ που έγραψε την μουσική και ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά.

Το Θίασο έπιμελύθηκε ενδυματολογικά η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ,ενώ του κοστούμι του κ. ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ έφτιαξε ο Ιταλικός Οίκος I Sarti di Milano.

Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.