Αρχική Εκδηλώσεις Για τον άνθρωπο Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

0
Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», φιλοξενεί στη Στέγη του τις παρακάτω εκδηλώσεις σε συνεργασία- συνδιοργάνωση με:

eortastikes-ekdilosis-ampernalli03

-Τον ΑΕΣ Ευκλή Σορωνής, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 17:00: Ενημέρωση- συζήτηση για  τη διατροφή μικρών και μεγάλων αθλητών και για την αξία του αθλητισμού στη ζωή μας και στην ζωή των παιδιών μας. Εμψυχώτριες- ομιλήτριες θα είναι οι κ. Μιχαλάκη Σπυριδούλα, διατροφολόγος και Χρυσούλα Ζερβού, ψυχολόγος.

eortastikes-ekdilosis-ampernalli02

-Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σορωνής, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 16:00. Μαζί μας ο Μάγος Gathan με τις γιγάντιες φούσκες του, εκπλήξεις, bazzar και κεράσματα. (Τα έσοδα της εκδήλωσης είναι εξολοκλήρου του Βρεφονηπιακού Σταθμού).

eortastikes-ekdilosis-ampernalli01

-Την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 19:00: Κουκλοθέατρο με χριστουγεννιάτικα παραμύθια, με την εγγαστρίμυθο Κατερίνα Σοπίδη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με την παρότρυνση να φέρουν όσοι μπορούν, τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.

-Τις επόμενες ημέρες, μέλη του Συλλόγου και νέοι της Σορωνής θα κατασκευάσουν την φάτνη και θα οργανώσουν μικρές εκδηλώσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η κοπή της Βασιλόπιτας και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2017.

Για ενημέρωση μπορείτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας Ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli. Πολλές Ευχές για Χαρούμενες Γιορτές!

 

το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου                                                                      Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»