Χθες Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου με κύριο θέμα την έκθεση του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την ανάπλαση της Πλατείας Γαβριήλ Χαρίτου (100 Χουρμαδιές).
Τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Σκιαδόπουλος και το Μέλος του ΔΣ Γιάννης Ματσαμάς. Τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος κ Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, η κ Λίτσα Ζανεττούλη, η κ Μίκα Μιχαλάκη, ο κ Αλέξανδρος Μπεκιάρης, ενώ συμμετείχε και ο κ Γιώργος Κατάκος.

Στην συνάντηση εξετάστηκε η πορεία της οργάνωσης της έκθεσης, την οποία έχουν αναλάβει οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα οι συνάδελφοι αρχιτέκτονες κ Μίκα Μιχαλάκη και ο κ Μάνος Γερακιός. Στο εγχείρημα θα συνδράμει το προσεχές διάστημα και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

Στη συνάντηση εξετάστηκε και αναλύθηκε η πορεία της επιμέλειας της έκθεσης, τα εγκαίνια της οποίας αναμένονται περί τα τέλη Ιανουαρίου.
Σε συνέχεια των επαφών του Δήμου και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων με το Νεστορίδειο Μουσείο και με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Φρόνα θα συζητηθεί η κατά το δυνατόν μέγιστη δυνατή παραμονή της έκθεσης, ούτως ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν τη δυνατότητα να αντικρίσουν και να κατανοήσουν όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν για την πλατεία Χαρίτου από τους αρχιτέκτονες.

Προγραμματίστηκε επόμενη συνάντηση στις αρχές του Ιανουαρίου.