Σας καλούμε, να δηλώσετε συμμετοχή στο «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017» που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση ομάδων από μικρούς και μεγάλους, από Συλλόγους και Φορείς, από τα Σχολεία μας και όλους όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο καρναβάλι του Δήμου μας, με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους.

Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο καρναβάλι είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων.

Στόχος μας είναι να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι, αλλά περισσότερο τα παιδιά μας. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε έστω και λίγο από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας.

Παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την 20 Φεβρουαρίου 2017, αποστέλλοντάς μας τη Δήλωση Συμμετοχής στο doparpolitismos@rhodes.gr και στο φαξ του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. 2241037149.

Ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνάντηση στις 2 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:30 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου προκειμένου να συζητηθούν περαιτέρω θέματα για την διοργάνωση του Καρναβαλιού με όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ                                                                                                        Σέργιος ΑΪβάζης