Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του MyPefkos, της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) που στόχο έχει την κοινή ωφέλεια για την περιοχή,συναντήθηκε χθες το μεσημέρι (Τρίτη) στο Δημαρχείο,ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Παλαιολόγου και Μαρίζα Χατζηλαζάρου,ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Κούρτης και ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Λίνδου Γιώργος Ελευθερίου.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η στενή συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάδειξη και την προστασία της περιοχής που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα του νησιού της Ρόδου.

Ο δήμαρχος έδωσε τα εύσημα στη Διοίκηση για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στα 4 χρόνια που ιδρύθηκε και δήλωσε ότι η συνεργασία και η στήριξη των ενεργειών τους,είναι δεδομένη.Ο δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης για μια σειρά από θέματα υποδομών τα οποία μεταξύ άλλων αφορούν: τη μελέτη του βιολογικού των Πευκών,τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής ώστε να μην αντιμετωπίσει η περιοχή κατά την καλοκαιρινή περίοδο προβλήματα στην καθαριότητα,και την επάρκεια σε νερό.

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Ιωαννίδης,παρουσίασε μία σειρά από παρεμβάσεις του MyPefkos σε έργα υποδομής,τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη συντήρηση έργων μικρής κλίμακας στην περιοχή.

«Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά»,τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος και έθεσε τις προτεραιότητες για την επόμενη περίοδο,για μια περιοχή που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.