Ανάμεσα στις πολλές Εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν το Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου στις 9 Απριλίου 2017 και τους άλλους αγώνες που τον πλαισιώνουν (Ημιμαραθώνιος,10.000 μ.,5.000μ. και 1.000 μ. για Δημοτικά Σχολεία),είναι και ομάδα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής της Ρόδου.

Με πρωτοβουλίες της Οργανωτικής Επιτροπής,την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου,έγινε συνάντηση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και Καθηγητών,παρουσία των υπευθύνων του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δωδεκανήσου.Παρούσα και η κα. Μάγδα Φατσέα,Ειδική Σχολική Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού στο νομό μας.

Τα μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής κες. Δέσποινα Χατζηδιάκου και Ευαγγελία Πότσου (καθηγήτριες Φ.Α., επίσης) ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την τεράστια σημασία του Εθελοντισμού και το επίπεδο της διοργάνωσης που βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών.

Από την πλευρά τους,οι Καθηγητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον,για την κορυφαία αθλητική εκδήλωση που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο Νότιο Αιγαίο και δυναμώνει το δρομικό κίνημα.Με την σειρά τους υποσχέθηκαν ότι θα ενισχύσουν την όλη προσπάθεια,ακόμη και ενημερώνοντας μαθητές τους στα Σχολεία.

Ο Χρυσός χορηγός του Mαραθωνίου Ρόδου,που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου,με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου,θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes,ενώ ο αγώνας των 5 χλμ. θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα των H Hotels.Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull,χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS,χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρείες Garden of Panthenols,Μελισσοκομική Δωδεκανήσου,Best Western Plaza Hotel που φιλοξενεί τη Γραμματεία του αγώνα,ΒΑΠ Κουγιός,Ioannidis Hotels,Semiramis Hotel,Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου,τα ξενοδοχεία Lindos hotels και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mideast για οργανωμένα ταξίδια στην Ρόδο σε πολύ καλές τιμές.Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα,Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Μαραθώνιο Δρόμο,τον Ημιμαραθώνιο,τα 10.000 μ. και 5.000 μ.,θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 31 Μαρτίου 2017.

Οι συμμετέχοντες θα φέρουν το oνοματεπώνυμο τους στον αριθμό τους (bib number).

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου 1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebookhttps://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ