Πρόσκληση σε όλα τα Σχολεία της Ρόδου,μέσω των Διευθυντών Α΄Βάθμιας κα Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης,απέστειλε η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου,που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Η συνδιοργανωτές καλούν τη μαθητική νεολαία του νησιού κι έμμεσα τους συγγενείς και φίλους των μαθητών,να συμμετάσχουν στην κορυφαία αθλητική γιορτή που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια και που ενισχύει δυναμικά το δρομικό κίνημα στην περιοχή μας.

Η πρόσκληση αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 09 Απριλίου 2017.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου,πλήρως πιστοποιημένος από τον ΣΕΓΑΣ,την IAAF & την Διεθνή Ομοσπονδία Μαραθωνίων Δρόμων AIMS,συνδιοργανώνεται απο την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΡ και του Δήμου Ρόδου,όπως και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Παράλληλα,με το αγώνισμα του Μαραθωνίου στα 42.195 μ. θα διεξαχθούν και αγώνες Ημιαμαραθωνίου,Δρόμου 10 χλμ.,Δρόμου 5 χλμ. και (μόνο για παιδιά Δημοτικού Σχολείου) Δρόμος 1.000 μ.

Παροχή προς τους συμμετέχοντες:

Η τσάντα,το αναμνηστικό μπλουζάκι,τον αριθμό συμμετοχής,την ηλεκτρονική χρονομέτρηση,το αναμνηστικό μετάλλιο,παροχή νερού,παροχή ιατρικών υπηρεσιών και πιστοποιητικό συμμετοχής on line,ενώ για τον παιδικό αγώνα (μόνο Δημοτικά) περιλαμβάνει αναμνηστικό μπλουζάκι,παροχή νερού και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Θα είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές σας να συμμετάσχουν σε έναν Διεθνή Αγώνα,με όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται και να αποκτήσουν εμπειρία από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Να σημειώσουμε ότι σας επισυνάπτουμε την ομαδική αίτηση εγγραφής η οποία αφορά ομαδικές συμμετοχές σχολείων για τα 1.000 μέτρα Δημοτικών Σχολείων (για λόγους ασφαλείας και ομαλής διεξαγωγής του παιδικού αγώνα – 1000μ. θα συμμετάσχουν μόνο 300 μαθητές) και τα 5.000 μέτρα για Γυμνάσια και Λύκεια.»

Ο Χρυσός χορηγός του Mαραθωνίου Ρόδου,που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου,με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου,θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes,ενώ ο αγώνας των 5 χλμ. θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα των H Hotels.Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull,χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS,χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου,Best Western Plaza Hotel που φιλοξενεί τη Γραμματεία του αγώνα,ΒΑΠ Κουγιός,Ioannidis Hotels,Semiramis Hotel,Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου,τα ξενοδοχεία Lindos hotels και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mideast για οργανωμένα ταξίδια στην Ρόδο σε πολύ καλές τιμές.Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα,Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Μαραθώνιο Δρόμο,τον Ημιμαραθώνιο τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 31 Μαρτίου 2017.

Οι συμμετέχοντες θα φέρουν το oνοματεπώνυμο τους στον αριθμό τους (bib number).

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου 1χλμ. Δημοτικών Σχολείων θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

FOTO CREDITS: Νίκος Καρανικόλας

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ