Αρχική Εκδηλώσεις Για τον άνθρωπο Το 4ο Σύστημα Nαυτοπροσκόπων Ρόδου παρέδωσε σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας

Το 4ο Σύστημα Nαυτοπροσκόπων Ρόδου παρέδωσε σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας

0
Το 4ο Σύστημα Nαυτοπροσκόπων Ρόδου παρέδωσε σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας

Το 4ο Σύστημα Nαυτοπροσκόπων Ρόδου,παρέδωσε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας,στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Αποδεικνύοντας έτσι για ακόμη μια φορά πως υπάρχει σωστά δομημένος Εθελοντισμός που υλοποιεί διαχρονικές Αξίες και Αρχές,οι οποίες περιλαμβάνουν την προσκοπική υπόσχεση για βοήθεια απέναντι στον συνάνθρωπο.

Η υλοποίηση της παράδοσης αυτής,προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες την ευκαιρία να ζήσουν αξιοπρεπώς και στα μέλη της προσκοπικής κοινότητας την ικανοποίηση της προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα  παραπάνω τρόφιμα  συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του 4ου Συστήματος Nαυτοπροσκόπων Ρόδου,με τη συμμετοχή ευαίσθητων συμπολιτών μας.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε στον χώρο του Συσσιτίου από τον Αρχηγό του Συστήματος κ. Δημήτριο Σαλλιάρη καθώς και από τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Δωδεκανήσου κ. Θεοδόση Κατσαμούνδη,στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου και στην Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Ειρήνη Κοτζαμπασάκη.

Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Σωτήρης Πετράκης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου,εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και εύχονται η πράξη του 4ου Συστήματος Nαυτοπροσκόπων Ρόδου,να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων φορέων.