Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις στην πόλη της Ρόδου από μεικτά συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες,προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική και λειτουργική εικόνα,ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών,τμήματος Αυτεπιστασίας και της Υπηρεσίας Πρασίνου πραγματοποιούν συνεχόμενες παρεμβάσεις σε δρόμους,διαβάσεις,πεζοδρόμια,κολώνες δημοτικού φωτισμού,κοινόχρηστους χώρους,πλατείες και στο δημοτικό οδικό δίκτυο,ούτως ώστε να δημιουργήσουν καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης,δίνοντας έμφαση στα άτομα με ειδικές δεξιότητες.

 

Ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος επισκέπτεται καθημερινά τα πολλαπλά σημεία στα οποία επιχειρούν τα συνεργεία του Δήμου,προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη της κατάστασης και να ενημερώνεται για τις δυσκολίες που προκύπτουν,ώστε να επιλύονται άμεσα.

Για τη Δημοτική Αρχή,«η εικόνα της πόλης αποτελεί ένα ιδιαιτέρως σημαντικό θέμα»,είχε τονίσει με δηλώσεις του στην πρόσφατη συνάντηση με τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις του τόπου μας ο κος Χατζηδιάκος και πρόσθεσε πως «η στήριξη του τουριστικού μας προϊόντος»,με στόχο την παροχή ποιοτικού τουρισμού στα δύο (2) εκατομμύρια επισκέπτες μας μέσω συνεχόμενων δράσεων,«θεωρείται δεδομένη».

Οι εργασίες και οι επισκέψεις του Δημάρχου θα είναι περιοδικά αυξανόμενες σε όλα τα σημεία που έχει υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία για την βελτίωση των τουριστικών υποδομών.

Η χρηματοδότηση των διορθωτικών παρεμβάσεων στην πόλη και τις δημοτικές ενότητες γίνονται από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου.