Αρχική Ρόδος Εκπαίδευση Παρουσίαση νέων βιβλίων του Γιώργου Σακελλαρίδη

Παρουσίαση νέων βιβλίων του Γιώργου Σακελλαρίδη

0
Παρουσίαση νέων βιβλίων του Γιώργου Σακελλαρίδη

Οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο» σας προσκαλούν στην παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων του Ρόδιου εκπαιδευτικού(επί σειρά ετών διδάσκοντα στα παιδαγωγικά τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου),διευθυντή Χορωδιών και συγγραφέα παιδικών και μουσικοπαιδαγωγικών βιβλίων,Γιώργου Σακελλαρίδη.

Πρόκειται για τα βιβλία:«Ένα τρίγωνο στη χώρα των κύκλων» (με Cd)-σε εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλια- που διαπραγματεύεται το θέμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Και το «Παιδιά ελάτε να παίξουμε με τη μουσική» (με Cd) που προτείνει απλούς τρόπους παιχνιδιού με τη μουσική,στο σπίτι και στο σχολείο (νηπιαγωγείο,δημοτικό,κ.α), ενώ περιλαμβάνει και νέα πολύ όμορφα παιδικά τραγούδια.

Η παρουσίαση – που εκτός των άλλων έχει και βιωματικό χαρακτήρα – θα γίνει στο βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο», την Κυριακή 7 Μαΐου 2017,στις 7 μ.μ.Σ’ αυτήν είναι καλεσμένα και τα ΠΑΙΔΙΑ!Είσοδος ελεύθερη.

Τα βιβλία παρουσιάζει ο συγγραφέας τους Γιώργος Σακελλαρίδης,ενώ συμμετέχουν και οι μουσικοί Δημήτρης Ιωσήφ,Λεωνίδας Σακελλαρίδης,Ελευθερία Ζαράκη οι οποίοι είναι και συντελεστές – συνεργάτες στο βιβλίο,«Παιδιά ελάτε να παίξουμε με τη μουσική».

Στο βιβλίο «Ένα τρίγωνο στη χώρα των κύκλων,ο συγγραφέας συνεργάστηκε για πολλοστή φορά με την Ρόδια πιανίστα,Λουΐζα Κουλά.