Τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρόδου,αλλά και τους πολίτες που βραβεύτηκαν σε μεγάλους Διαγωνισμούς Ανακύκλωσης,κατατάσσοντας το Δήμο Ρόδου στη 2η θέση Πανελληνίως,συνεχάρη ο Δήμαρχος Ρόδου.

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος,προσκάλεσε στο Δημαρχείο τους μαθητές του Α3 Τμήματος του Μουσικού Σχολείου Ρόδου που συγκέντρωσε ποσότητα 22.854 ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας,για τον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους Μαθητές» και τους συνεχάρη για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την επιτυχία τους.Κάθε μαθητής του Τμήματος πήρε ως έπαθλο μια action camera.

Συνεχάρη επίσης την κ. Βασιλική Μαζαράκου,για τη συμμετοχή που της έδωσε την 3η θέση στον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους Πολίτες» όπου κέρδισε τα ψώνια της χρονιάς,αξίας 3.600 ευρώ.

«Οι δράσεις και η δική σας ευαισθητοποίηση μας κάνει αισιόδοξους ότι η κοινωνία της Ρόδου θα ανταποκριθεί με θέρμη στο μεγάλο εγχείρημα που ξεκινήσαμε να υλοποιούμε, παρέχοντας τα μέσα και πραγματοποιώντας δράσεις ανακύκλωσης στο νησί της Ρόδου», δήλωσε ο δήμαρχος.

Ο κ. Χατζηδιάκος ενημέρωσε τους μαθητές ότι δίπλα στους πράσινους κάδους θα τοποθετηθούν οι μπλε της ανακύκλωσης,1.500 από τους οποίους έχουν έρθει ήδη στη Ρόδο όπως και τα 3 απορριμματοφόρα των ανακυκλώσιμων υλικών.Ευχαρίστησε τους μαθητές και τους γονείς τους για την ευαισθησία που επιδεικνύουν για το περιβάλλον και τόνισε ότι θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών ώστε στην ανακύκλωση να μετέχουν όλοι με την καθημερινή τους πρακτική.

Παρόντος του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα Παιδείας Γιάννη Κορωναίου, του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου για θέματα περιβάλλοντος Χρήστου Γαμβρούδη, υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και εκπαιδευτικών και γονέων ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε ότι το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων και τώρα είναι η ώρα που πρέπει οι πολίτες να συμπράξουν με το Δήμο για το κοινό όφελος.