Αρχική Εκδηλώσεις Μουσική Η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου… σε Ρυθμούς Ταγκό και Βαλς!!!

Η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου… σε Ρυθμούς Ταγκό και Βαλς!!!

0
Η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου… σε Ρυθμούς Ταγκό και Βαλς!!!

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στις 9 μ.μ., στην πλατεία Αργυροκάστρου,στη Μεσαιωνική Πόλη,η Πειραματική χορωδία Δήμου Ρόδου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Σακελλαρίδη,μας επιφυλάσσει μια νέα έκπληξη.

Πρόκειται για μια εμπλουτισμένη εκδοχή της συναυλίας που δόθηκε τέλος Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό μας Θέατρο,με τον ίδιο τίτλο. («Σε Ρυθμούς ταγκό και βαλς»).

Οι ακροατές-θεατές της συναυλίας της 6ης Ιουλίου 2017,έχουν την δυνατότητα -αν το θέλουν- να γίνουν και χορευτές!Μαζί τους θα χορέψουν ο Γιώργος Πήχης και η Νόνα Ναλμπάντη, από την ομάδα Αργεντίνικου τάγκο Ρόδου,«El abrazo del tango».

Στη συναυλία,που οργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού -Αθλητισμού Ρόδου, εκτός από την 45 μελή Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου, αίρνουν μέρος οι εκλεκτοί Ρόδιοι καλλιτέχνες: Λεωνίδας Σακελλαρίδης(τενόρος),ελευθερία Ζαράκη (σοπράνο),Δημήτρης Ιωσήφ (ηλεκτρικό πιάνο),Κυριάκος Κωνσταντάκης (ακορντεόν).

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της 6ης Ιουλίου,θα ακουστούν γνωστά και όμορφα ελληνικά και ξένα,ταγκό και βαλς. Και δεν θα ακουστούν μόνο… όσοι το επιθυμούν,μπορούν και να τα χορέψουν!