Με βαθύ αίσθημα προσφοράς, το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου παρέδωσαν, την Πέμπτη 6 Ιουλίου, είδη τροφίμων μακράς διαρκείας, στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, το οποίο πρόσφατα έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020». Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Συσσιτίου από τον Συνταγματάρχη Πυροβολικού κ. Οικονόμου Θεοφάνη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Σωτήρη Πετράκη, παρουσία της Διευθύντριας κ. Δέσποινας Πάττα.

Την ίδια ημέρα παραδόθηκαν τρόφιμα τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας «Αϊβαλί, η πατρίδα μου» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου στην Παναγιά του Μπούργκου, από τον Δήμο Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ,την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, στο πλαίσιο του σεμιναρίου παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής, το οποίο έλαβε χώρα στ΄ Απόλλωνα από 3-8 Ιουλίου.

Επίσης για ακόμα μία φορά τα μέλη του Συλλόγου Ασφαλιστών Ρόδου κ. Βάσω Μουτάφη, κ. Άννα Ρούσσου και κ. Σταύρος Σπάρταλης προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες των σιτιζόμενων συμπολιτών μας.

Τέλος,η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ρόδου παρέδωσε τρόφιμα στις 7-7-2017 για την ίδια δομή, τα οποία παρέλαβε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Δέσποινα Μουτάφη.

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήριος Πετράκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου Υποστράτηγο κ. Χιόνη Νικόλαο, τον Συνταγματάρχη Πυροβολικού κ. Οικονόμου Θεοφάνη, καθώς και όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για τη στήριξη τους στη Δομή Παροχής Συσσιτίου.

Επίσης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, στους διοργανωτές της συναυλίας «Αϊβαλί, η πατρίδα μου», στα μέλη του Συλλόγου Ασφαλιστών Ρόδου κ. Βάσω Μουτάφη, κ. Άννα Ρούσσου και κ. Σταύρος Σπάρταλης καθώς και στην Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ρόδου.

Εύχονται σε όλους υγεία και πάντα τους διακρίνει το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.