Αρχική Εκδηλώσεις Γαστρονομία 35ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ ’’Ιαλύσια 2017’’

35ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ ’’Ιαλύσια 2017’’

0
35ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ ’’Ιαλύσια 2017’’

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε και φέτος να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε τα πολιτιστικά δρώμενα μουσικής, χορού και θεάτρου που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ “Ιαλύσια 2017” που συμπληρώνει 35 χρόνια ζωής αφιερωμένα στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας.

Συνεχίζουμε πιστοί στο ραντεβού με την ιστορία και την παράδοση, σε μια προσπάθεια αναβίωσης μα και διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μια ακόμη πολιτιστική διοργάνωση στην περιοχής μας που αποτελεί μια πολύτιμη συνέχεια από το παρελθόν το παρόν αλλά και αυτών που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς και μουσική τής περιοχής και της Ελλάδος, καθώς επίσης και λαϊκές παραδόσεις άλλων κρατών που πρόκειται να φιλοξενηθούν φέτος στο φεστιβάλ μας. Κατά την διάρκεια του πολιτιστικού φεστιβάλ θα λειτουργεί και έκθεση παραδοσιακών ειδών καθημερινώς από τις 18.30-23.00 .

Σας περιμένουμε λοιπόν από τις 28 Ιουλίου-15 Αυγούστου, κάθε βράδυ στις 21:00 στην κεντρική πλατεία Ιαλυσού στο αμφιθέατρο «Φερενίκη».

Επίσημη τελετή έναρξης Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 21:00.

 

                                                                                   Γραφείο Πολιτισμού

                                                                          Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού