Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ξεκινά τον 3ο κύκλο της Λέσχης Ανάγνωσης για ενήλικες στη Βιβλιοθήκη του (Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10Α), έχοντας και φέτος ως θέμα την παγκόσμια, ελληνική και δωδεκανησιακή λογοτεχνία.

Στα δύο χρόνια της λειτουργίας της Λέσχης Ανάγνωσης, χάρη στην ανταπόκριση που υπήρξε, δημιουργήθηκε μια ομάδα από φίλους του βιβλίου που μοιράστηκαν την αγάπη τους για το διάβασμα και μέσα από μια σειρά συναντήσεων σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, ψυχαγωγήθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις κι εμπειρίες και συμμετείχαν ενεργά κάνοντας τις δικές τους πολύ ενδιαφέρουσες αναγνωστικές προτάσεις.

Οι συναντήσεις περιλάμβαναν επίσης παρουσιάσεις λογοτεχνικών έργων, απευθείας γνωριμία με σημαντικούς συγγραφείς, μεταφραστές και ανθρώπους του βιβλίου καθώς και συμμετοχή σε λογοτεχνικές εκδηλώσεις του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ.

Τη φετινή περίοδο, η Λέσχη Ανάγνωσης του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. απευθύνεται εκ νέου σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο, ώστε η ομάδα αυτή να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο και να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία τις δραστηριότητές της.

Ως ημερομηνία της πρώτης συνάντησης για τον 3ο κύκλο της Λέσχης Ανάγνωσης ορίζεται η Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. 22410-32510/20 (Αργύρης Κόσκορος). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.