Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά «Χρυσός χορηγός» του Διεθνούς Mαραθωνίου Ρόδου, θα είναι η «Adidas», μέσω του τοπικού της καταστήματος «Adidas Rhodes».

Ο ιδιοκτήτης του κ. Θάνος Χατζηστρατής μιλώντας για την κορυφαία γιορτή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα γίνει στις 29 Απριλίου 2018 και που θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες Ροδίτες και μη, Έλληνες και ξένους, να τρέξουν σε δρόμους της Ρόδου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το δρομικό κίνημα, τόνισε:

«Η σπουδαία αυτή διοργάνωση γίνεται για το καλό του τόπου μας. Από την πρώτη στιγμή η Adidas, μέσα από το κατάστημα της Ρόδου, αποφάσισε να στηρίξει το όλο εγχείρημα του Μαραθωνίου του νησιού και όλης της γιορτής που τον πλαισιώνουν.

Το ζω και το παρακολουθώ από κοντά. Φυσικά, αναγνωρίζω την προσπάθεια και είμαι βέβαιος, ότι ο χρόνος θα δικαιώσει τους διοργανωτές.

Στη Ρόδο, δυστυχώς, έχουμε μάθει μόνο να απαιτούμε από τον τόπο μας. Μόνο αυτό! Πρέπει να στηρίζουμε τις μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις, ειδικά αυτές που προβάλλουν τη Ρόδο στην υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό. Έτσι, βοηθούμε ουσιαστικά, σαν επιχειρήσεις, την όλη προσπάθεια αυτών που ενισχύουν τον τουρισμό και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου». Ο κ. Χατζηστρατής, είπε ακόμη:

«Ο Μαραθώνιος Ρόδου έχει μεγάλη απήχηση και αποδεικνύεται κάθε χρόνο. Το βλέπουμε άλλωστε και όχι μόνο στην αύξηση των συμμετεχόντων. Οι συνδιοργανωτές είναι απαιτητικοί και ειδικά, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, με αυτά που σχεδιάζουν κάθε φορά. Καταγράφουν και προγραμματίζουν την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς και αυτή έχει τη σημασία της».

-Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.rhodesmarathon.gr, που έχει πλούσιο πληροφοριακό και οπτικό υλικό για τη διοργάνωση.

-Εγγραφές γίνονται καθημερινά (09.00-13.00), εκτός Σαββάτου και Κυριακής και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, στην οδό Βύρωνος 1-Ρόδος.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, το Δήμο Ρόδου-Δ.Ο.Π.Α.Ρ., με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

-Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

www.rhodesmarathon.gr.

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ