Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που στήριξαν με την παρουσία τους την αιμοδοσία που διοργανώθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου) σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονιών παιδιών με καρκίνο Φλόγα, τον Σύλλογο Save an angel καθώς και το Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών Ροδαυγή για την συμμετοχή και τη βοήθεια τους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Όλοι μαζί ενωμένοι συγκεντρώσαμε δείγματα για δότες μυελού αυξάνοντας τις πιθανότητες ιστοσυμβατότητας για κάποιον πάσχοντα. Κύριο μέλημα της χθεσινής εκδήλωσης – εθελοντικής αιμοδοσίας, ήταν να ενεργοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους να προσφέρουν εθελοντικά αίμα για τον άγνωστο πάσχοντα. Οι ανάγκες σε αίμα ποτέ δεν τελειώνουν και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε. Προσφέρουμε αίμα, γινόμαστε δότες μυελού των οστών, δωρίζουμε βλαστοκύτταρα και χαρίζουμε Ζωή.

Πράξεις αγάπης, ανιδιοτέλειας, αλτρουισμού οι οποίες δεν κοστίζουν! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό, τη ΖΩΗ!